Start typing and press Enter to search

Jurist Privaatrechtelijk vastgoed & gebiedsontwikkeling

Reageren tot13-12-2019
OrganisatieGemeente Uden
Standplaats
Startdatum01-01-2020
Einddatum30-06-2020
RegioNoord-Holland
Aantal uur16
Max Tarief85
Min Tarief0

Opdrachtomschrijving

Wij zijn op zoek naar een juridische adviseur privaatrechtelijk vastgoed & gebiedsontwikkeling die de taken van een privaatjurist op zich neemt. De afdeling Ruimte bestaat uit 5 teams: Ontwikkeling, Dienstverlening, Inrichting en twee team Uitvoering.

Het team Inrichting is verantwoordelijk voor de voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden in het kader van gebiedsontwikkeling en alle voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van het onderhouden en verbeteren van de openbare ruimte. Het team Inrichting wordt aangestuurd door een teamleider.

Wat ga je doen?
Als jurist privaatrecht ben je verantwoordelijk voor het opstellen van aan-/verkoop overeenkomsten, anterieure overeenkomsten en verhaalsovereenkomsten planschade.

Je hebt kennis en ervaring op het gebied van aanbestedingsrecht, staatsteun, bouwrecht en gebiedsontwikkeling.

Je hebt een goed gevoel voor balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt planmatig en zoekt de samenwerking op met andere medewerkers. Je zorgt er voor dat je voortdurend op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Je bent klantgericht en flexibel.

De kandidaat aan wie de opdracht voorlopig wordt gegund, dient voor definitieve gunning een actueel Uniform Europees Aanbestedingsdocument te overleggen. Wordt deze niet, of niet tijdig, overlegd dan gaan wij over tot gunning aan de tweede kandidaat in rang.

We vragen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op van de kandidaat aan wie de opdracht voorlopig wordt gegund.

Kandidaatomschrijving

Je beschikt over een aantoonbaar academisch werk- en denkniveau en je bent in het bezit van een WO-diploma Rechten. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met beleidsmatige en privaatrechtelijk taken binnen het ruimtelijk domein. Specifieke vakkennis op het gebied van de Wro, Bouwrecht en Awb zijn een must.

Daarnaast beschik je over de volgende kwaliteiten: duidelijk en betrouwbaar communiceren zowel mondeling als schriftelijk; politieke en bestuurlijke sensitiviteit; resultaatgerichtheid; analytisch; stressbestendig; oplossingsgericht en onderhandelingsvaardigheden.

Gespreksplanning

De gesprekken worden gevoerd op 19 december 2019 in de middag.

Toelichting op rooster

thuiswerken is niet mogelijk

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

CPV code

79000000-4 – Zakelijke dienstverlening: juridisch, marketing, consulting, drukkerij en beveiliging

Eisen

Werkervaring juridisch adviseur privaatrecht

De kandidaat heeft gedurende de afgelopen 5 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan op het brede terrein van juridisch adviseur privaatrecht richting bouwrecht, erfpacht, opstalrecht, huur(koop), anterieure overeenkomsten, planschade, onteigeningen, wet voorkeursrecht gemeenten.
De kandidaat is bekend met ruimtelijke procedures (bestemmingsplannen, wijzigingsplannen, ontheffingen etc.) die spelen in de gemeente, zowel in het stedelijk gebied als in het buitengebied.
Dit alles blijkt uit de CV van de kandidaat.

Afgeronde WO-opleiding Rechten

De kandidaat beschikt over een afgeronde WO-opleiding Rechten blijkend uit het CV.

Vakkennis op het gebied van Wro, Awb, Boek 3/5/6 van het BW

De kandidaat beschikt over vakkennis op het gebied van Wro, Awb en Boek 3/5/6 van het Burgerlijk Wetboek blijkend uit het CV.

Gevraagde documenten

Aanleveren bij offerte

  • Diploma WO-opleiding Rechten

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 25 %

Motivatiebrief

Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling.
Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
De kandidaat motiveert waarom hij/zij de geschikte kandidaat is en als privaatjurist inzetbaar is en waarom hij/zij graag bij de gemeente Uden deze opdracht wil doen. De kandidaat geeft daarnaast in de motivatiebrief twee voorbeelden waaruit blijkt dat hij/zij resultaatgericht is middels de STAR-methodiek.

Weging: 25 %

werkervaring juridisch adviseur privaatrecht

De kandidaat heeft gedurende de afgelopen 5 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan op het brede terrein van juridisch adviseur privaatrecht richting bouwrecht, erfpacht, opstalrecht, huur(koop), anterieure overeenkomsten, planschade, onteigeningen, wet voorkeursrecht gemeenten.
De kandidaat is bekend met ruimtelijke procedures (bestemmingsplannen, wijzigingsplannen, ontheffingen etc.) die spelen in de gemeente, zowel in het stedelijk gebied als in het buitengebied. Dit blijkt uit het CV.
Weging: 25 %

Sollicitatiegesprek

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen gesprekken afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling.
Deze gesprekken worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
Met de top 3 wordt een gesprek aangegaan waarin we onder andere zullen toetsen of de kandidaat voldoet aan het gestelde kandidaatsprofiel en aan de gestelde minimumeisen. Daarnaast zal worden beoordeeld welke kandidaat het beste aansluit bij datgene dat de opdrachtgever zoekt in een kandidaat (competenties, aansluiting bij de organisatie, bij het team etc.) Daarnaast zal gelet worden op de volgende competenties: duidelijk en betrouwbaar communiceren zowel mondeling als schriftelijk; politieke en bestuurlijke sensitiviteit; resultaatgerichtheid; analytisch; stressbestendig; oplossingsgericht; onderhandelingsvaardigheden.

Weging: 25 %

Reageer Direct

LET OP: Freep bemiddelt alleen zzp'ers


Heb je een vraag?
Bellen mag ook...

+31851304283

Freep.nl

Startbaan 6, 1185 XR Amstelveen

E-Mail: help@freep.nl

Elke dag nieuwe interim opdrachten in je mailbox?

Interesse in deze opdracht?

reageer direct