Start typing and press Enter to search

Verkeersontwerper

Reageren tot23-09-2019
OrganisatieGemeente Amsterdam
Standplaats
Startdatum01-10-2019
Einddatum30-09-2020
SegmentICT Informatievoorziening
RegioNoord-Holland
Aantal uur27
Max Tarief65
Min Tarief0

Functieomschrijving
Verkeerskundige ondersteuning bij diverse vraagstukken met betrekking tot verkeersveiligheid

Werkzaamheden
Het schouwen en beoordelen van verkeerssituaties en indien nodig het opstellen van schetsontwerpen.

Gemeentelijke organisatie
De gemeentelijke organisatie bestaat uit vier clusters, een bestuurs- en concernstaf en zeven bestuurscommissies (stadsdelen). De stadsdelen besturen samen met de gemeenteraad, burgemeester en wethouders de stad Amsterdam. De clusters Ruimte en Economie, Sociaal, Dienstverlening en Informatie en Interne Dienstverlening bestaan uit afdelingen die expertise hebben op een specifiek terrein, zoals sport, jeugd of parkeren. Zij werken beleid uit tot stadsbrede kaders waarbinnen de stadsdelen het uitvoerende werk kunnen doen. Ook bieden zij directe ondersteuning aan bewoners die dit nodig hebben, bijvoorbeeld op het gebied van participatie of werk. De stadsdelen houden zich onder andere bezig met de inrichting van straten en pleinen, groen en parken, inzamelen van huishoudelijk afval en welzijnswerk in de buurt. Ze zorgen ervoor dat wat ze doen, past bij de behoeften in hun stadsdeel en bij het beleid voor de hele stad. Meer informatie over de gemeentelijke organisatie is te vinden op: https://www.amsterdam.nl/

De opdrachtgever(s)

 De Dienst Ruimte en Duurzaamheid bundelt de expertise van alle aspecten van de vormgeving, de inrichting en het beheer van de openbare ruimte. Vanuit verschillende teams weken wij samen met andere organisatieonderdelen aan veel en sterk verschillende projecten in de stad. De teams bestaan uit openbare ruimte-, groen, verkeers-, en verkeersregelinstallatie ontwerpers van assistenten t/m senior strategen. De samenstelling van de teams varieert van vakmensen met veel werkervaring en landelijke bekendheid tot jonge veelbelovende mensen die zich na een HBO of academische opleiding organisatie breed ontwikkelen. Alle teamleden hebben grote betrokkenheid bij – de openbare ruimte van – Amsterdam. Er wordt ontworpen in de Amsterdamse traditie: zorgvuldig, in samenhang, doelmatig met een duurzame kwaliteit, chic waar het moet en eenvoudig waar het kan, optimaal ruimte scheppend voor het stedelijk leven en rust brengend in de openbare ruimte.
Binnen team OPR worden verkeersontwerpers flexibel ingezet voor de hele stad. Bij iedere opgave wordt getracht de verkeersontwerper in te zetten die het meest geschikt is voor deze opgave. Om de organisatie vitaal en flexibel te houden wordt ingezet op talentontwikkeling en flexibele inzetbaarheid van medewerkers.

 

Reageer Direct
Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Heb je een vraag?
Bellen mag ook...

+31851304283

Freep.nl

Startbaan 6, 1185 XR Amstelveen

E-Mail: help@freep.nl

Elke dag nieuwe interim opdrachten in je mailbox?

Interesse in deze opdracht?

reageer direct