Privacy Statement

Geplaatst 27 August 2018

Freep.nl B.V. is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in dit privacy statement.

Freep.nl B.V. is gevestigd aan Startbaan 6, 1185 RX te Amstelveen en te bereiken via help@freep.nl.

Privacyzaken, Michel Rijnders, is onze Privacy Officer. Hij is te bereiken via michel@privacyzaken.nl.

Gegevens die wij verwerken

Freep.nl B.V. is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens zoals dit plaatsvindt wanneer je:

de websites Freep.nl bezoekt contact met ons opneemt klant(contact) bent een Freep account opent

Doelen

Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

Correct functioneren en verbeteren websites en diensten. En informatiebeveiliging. Je activiteit op de website(s) en/of binnen onze oplossingen IP adres Browserinstellingen Apparaat instellingen en eigenschappen Opvolging van contact via de website Voor- en achternaam Emailadres Wanneer je klant(contact) bent zullen we persoonsgegevens verwerken om uitvoer aan de dienstverleningsovereenkomsten te geven en wettelijk verplichtingen na te komen, zoals belastingbetaling.

Voor andere doeleinden worden je persoonsgegevens niet verwerkt, tenzij expliciet vermeld.

Cookies & vergelijkbare technieken Op [www.freep.nl] wordt gebruik gemaakt van cookies en vergelijkbare technieken. We maken gebruik van zogenaamde functionele, analytische en tracking cookies.

Functionele cookies

Hiermee bekijken we jouw computer- en browserinstellingen om de de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Zo wordt bijvoorbeeld aan de hand van jouw instellingen de website weergave aan de grootte van je beeldscherm aangepast.

Analytische cookies

Voor het optimaliseren van de website verzamelen wij geanonimiseerde en geaggregeerde bezoekgegevens. Hiermee bekijken we bijvoorbeeld welke apparaten het meest gebruikt worden, via welke websites bezoekers hier terechtkomen en welke pagina’s het goed doen.

Voor analyse gebruiken we Google Analytics. Daarmee worden bezoekgegevens en jouw IP adres (geanonimiseerd) gedeeld met Google in de Verenigde Staten.

Om de veiligheid van jouw gegevens en jouw privacy te waarborgen hebben we de volgende maatregelen genomen:

Een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten Het laatste octet van het IP adres is geanonimiseerd Gegevens delen is uitgezet Er wordt geen gebruik gemaakt wordt van andere Google diensten in combinatie met de Google Analytics cookies.

Bewaartermijnen

Freep.nl B.V. bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de doelen:

Cookies zijn maximaal een jaar actief en kun je altijd via browserinstellingen zelf verwijderen Logs voor informatiebeveiliging worden maximaal een half jaar bewaard Via website verstuurde e-mails worden maximaal een jaar na afhandeling verwijderd Klant(contact)informatie wordt maximaal 7 jaar bewaard; dit in verband met de Belasting/Archiefwet

Onze beveiliging

Wij hechten veel waarde aan de beveiliging van jouw gegevens om ongewenste toegang, gebruik en andere verwerkingen tegen te gaan. We nemen hiervoor passende maatregelen binnen ons informatiebeveiligingsbeleid.

Bedrijven die in opdracht van ons jouw gegevens verwerken, zoals ICT leveranciers, houden wij contractueel aan ons beleid en de toepassing van passende beveiligingsmaatregelen.

Jouw rechten

Je hebt het recht op verzoek tot inzage, correctie en verwijdering van jouw gegevens. Wanneer je hiertoe een verzoek wilt indienen verzoeken we je dit te doen via help@freep.nl. Wij beoordelen je verzoek en reageren binnen 4 weken.

Heb je andere vragen, verzoeken of opmerkingen ten aanzien van jouw persoonsgegevens of de beveiliging daarvan dan vernemen we dat ook graag.

Wanneer je van mening bent dat wij niet meewerken aan de uitvoering van je rechten dan heb je altijd de mogelijkheid een klacht in te dienen bij de toezichthouder, De Autoriteit Persoonsgegevens.