Start typing and press Enter to search

Privacy

Freep.nl B.V. is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in dit privacy statement.

Freep.nl B.V. is gevestigd aan Startbaan 6, 1185 RX te Amstelveen en te bereiken via help@freep.nl.

Privacyzaken, Michel Rijnders, is onze Privacy Officer. Hij is te bereiken via michel@privacyzaken.nl.

Gegevens die wij verwerken

Freep.nl B.V. is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens zoals dit plaatsvindt wanneer je:

  • de website freep.nl bezoekt
  • de app Freep gebruikt
  • solliciteert op een opdracht op freep.nl
  • voorgedragen wordt door freep.nl voor een opdracht
  • contact met ons opneemt

Freep.nl B.V. is niet verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens via de websites en systemen van opdrachtgevers. Voor omgang met persoonsgegevens door opdrachtgevers verwijzen wij door naar het privacybeleid van de betreffende verantwoordelijke.

Doelen

Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Verzenden van vacature alert
    • Emailadres
  • Correct functioneren en verbeteren websites en diensten. En informatiebeveiliging.
    • Je activiteit op de website(s) en/of binnen onze oplossingen
    • IP adres
    • Browserinstellingen
    • Apparaat instellingen en eigenschappen
  • Opvolging van contact via de website
    • Voor- en achternaam
    • Emailadres

Wanneer je solliciteert vraag je freep.nl om jou als kandidaat voor te dragen, met freep.nl als leverancier. Freep beoordeelt jouw sollicitatie. Wanneer er een goede match is stellen wij in samenspraak met jou offerte op die ingediend wordt bij de opdrachtgever (in het inhuursysteem van de opdrachtgever). Wordt de opdracht aan jou gegund dan sluiten jij en freep.nl een overeenkomst op basis waarvan Freep de uitbetaling van jouw uren/facturen verzorgd.

Hiervoor worden algemeen de volgende gegevens verwerkt:

  • Selectie en opvolging van sollicitaties
    • Naam
    • E-mailadres
    • Telefoonnummer
    • Bericht
    • Uurtarief
    • Curriculum vitae
  • Offerte aanbieden op opdrachten
    • Naam
    • Contactgegevens
    • Curriculum Vitae
  • Contract en Betaling
    • Naam en contactgegevens
    • Uren gewerkt
    • Uurtarief
    • Bankrekeningnummer

Voor andere doeleinden worden je persoonsgegevens niet verwerkt, tenzij expliciet vermeld.

Cookies & vergelijkbare technieken

Op freep.nl wordt gebruik gemaakt van cookies en vergelijkbare technieken. We maken gebruik van zogenaamde functionele, analytische en tracking cookies.

Functionele cookies

Hiermee bekijken we jouw computer- en browserinstellingen om de de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Zo wordt bijvoorbeeld aan de hand van jouw instellingen de website weergave aan de grootte van je beeldscherm aangepast.

Analytische cookies

Voor het optimaliseren van de website verzamelen wij geanonimiseerde en geaggregeerde bezoekgegevens. Hiermee bekijken we bijvoorbeeld welke apparaten het meest gebruikt worden, via welke websites bezoekers hier terechtkomen en welke pagina’s het goed doen.

Voor analyse gebruiken we Google Analytics. Daarmee worden bezoekgegevens en jouw IP adres (geanonimiseerd) gedeeld met Google in de Verenigde Staten.

Om de veiligheid van jouw gegevens en jouw privacy te waarborgen hebben we de volgende maatregelen genomen:

  • Een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten
  • Het laatste octet van het IP adres is geanonimiseerd
  • Gegevens delen is uitgezet
  • Er wordt geen gebruik gemaakt wordt van andere Google diensten in combinatie met de Google Analytics cookies.

Bewaartermijnen

Freep.nl B.V. bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de doelen:

  • Vacature alerts (en je mailadres) kun je zelf stopzetten (en verwijderen)
  • Cookies zijn maximaal een jaar actief en kun je altijd via browserinstellingen zelf verwijderen
  • Logs voor informatiebeveiliging worden maximaal een half jaar bewaard
  • Via website verstuurde e-mails worden maximaal een jaar na afhandeling verwijderd
  • Contract en betalingsinformatie wordt maximaal 7 jaar bewaard; dit in verband met de Belasting/Archiefwet
  • Sollicitatiegegevens worden 3 weken na afloop van de procedure verwijderd.

Onze beveiliging

Wij hechten veel waarde aan de beveiliging van jouw gegevens om ongewenste toegang, gebruik en andere verwerkingen tegen te gaan. We nemen hiervoor passende maatregelen binnen ons informatiebeveiligingsbeleid.

Bedrijven die in opdracht van ons jouw gegevens verwerken, zoals ICT leveranciers, houden wij contractueel aan ons beleid en de toepassing van passende beveiligingsmaatregelen.

Jouw rechten

Je hebt het recht op verzoek tot inzage, correctie en verwijdering van jouw gegevens. Wanneer je hiertoe een verzoek wilt indienen verzoeken we je dit te doen via help@freep.nl. Wij beoordelen je verzoek en reageren binnen 4 weken.

Heb je andere vragen, verzoeken of opmerkingen ten aanzien van jouw persoonsgegevens of de beveiliging daarvan dan vernemen we dat ook graag.

Wanneer je van mening bent dat wij niet meewerken aan de uitvoering van je rechten dan heb je altijd de mogelijkheid een klacht in te dienen bij de toezichthouder, De Autoriteit Persoonsgegevens.

Elke dag nieuwe interim opdrachten in je mailbox?